Politica de confidențialitate a siteului "victoryartevents.ro"


Data ultimei actualizări: 13.04.2024


Informații generale

a. Prin accesarea și utilizarea siteului "victoryartevents.ro", sunteți de acord cu termenii și condițiile prezentate în această politică de confidențialitate.


b. Scopul acestei politici de confidențialitate este de a vă informa cu privire la modul în care colectăm, utilizăm, protejăm și divulgăm informațiile personale pe acest site.


Informații colectate

a. Informațiile furnizate voluntar: Vă puteți furniza voluntar anumite informații personale, cum ar fi numele, adresa de email, numărul de telefon și alte detalii necesare pentru a vă oferi serviciile sau pentru a primi informații de la noi.


b. Informații colectate automat: Atunci când accesați siteul nostru, este posibil să colectăm automat anumite informații tehnice, cum ar fi adresa IP, tipul de browser, limba preferată și alte detalii legate de utilizarea siteului.


c. Cookie-uri și tehnologii similare: Utilizăm cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă oferi o experiență personalizată pe site. Aceste tehnologii ne permit să colectăm informații despre modul în care utilizați site-ul și să vă oferim funcționalități îmbunătățite.


Utilizarea informațiilor

a. Utilizarea informațiilor personale: Utilizăm informațiile personale pe care ni le furnizați în principal pentru a vă oferi serviciile solicitate și pentru a vă comunica actualizări, oferte sau noutăți relevante referitoare la activitățile noastre.


b. Păstrarea datelor: Păstrăm informațiile personale doar atât timp cât este necesar în scopul pentru care le-am colectat sau în conformitate cu cerințele legale.


c. Divulgarea informațiilor: Nu vom vinde, vindeca sau transfera informațiile personale către terți fără consimțământul dumneavoastră explicit, cu excepția cazurilor în care suntem obligați sau permise de lege.


Securitatea informațiilor

a. Implementăm măsuri de securitate adecvate pentru a proteja informațiile personale împotriva accesului neautorizat, pierderii sau utilizării inadecvate. Cu toate acestea, nicio metodă de transmitere a datelor prin internet sau de stocare electronică nu este 100% sigură, astfel că nu putem garanta securitatea absolută a informațiilor.


Link-uri către alte site-uri

a. Site-ul nostru poate conține link-uri către alte site-uri web care sunt deținute sau operate de terți. Nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru conținutul sau politicile de confidențialitate ale acestor site-uri.


Modificări ale politicii de confidențialitate

a. Ne rezervăm dreptul de a modifica sau actualiza această politică de confidențialitate în orice moment. Orice modificări vor fi postate pe această pagină, astfel încât să aveți cunoștință despre informațiile pe care le colectăm, cum le utilizăm și în ce circumstanțe le dezvăluim.


Contact

a. Dacă aveți întrebări, nelămuriri sau solicitări cu privire la această politică de confidențialitate sau la modul în care procesăm informațiile personale, vă rugăm să ne contactați la adresa de email office@victoryartevents.ro.


Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru că folosiți siteul "victoryartevents.ro".